Ruokailuvaihtoehtoja Ropolassa

Alla mainittuja ehdotuksia ruokailulle, teemme tarkemman toiveidesi mukaisen tarjouksen .

Kaikissa ruokailuissa käytämme Ropolassa tehtyä ruisleipää, rieskaa, hilloja,hunajaa mehuja yms. 

Alla olevat menuehdotukset ja hinnat Ropolassa, pyydä Pitopalvelusta tarjous ! 

TALON PITOPÖYTÄ alk. 28 €/hlö

  • Vihersalaatti
  • Pastasalaatti
  • Puolukkahilloke
  • Maustekurkku
  • Ropolan Hauki
  • Graavi kirjolohi
  • Juustoa
  • Lihahyytelö
  • Jugurttikastike
  • Ropolan ruisleipä, rieska ja voi
  • Kotikalja, maito, mehu
  • Ropolan Karjalanpaisti / Possun Kassler / Kananpojan Paisti
  • Uunijuurekset
  • Perunat
  • Vadelmakakku
  • Kahvi, tee. mehu

            Hintaan sisältyy ;

  •     Ruokailu seisovasta pöydästä
  •     Menun ruoat laktoosittomia, gluteenittomuus huomioidaan
  •     Ruokailu samasta kattauksesta
  •     Valkiset liinat pöydissä
  •     Neljän tunnin tilavuokran

 

Kun on aika juhlia ja syödä ajan kanssa, hyvä vaihtoehto on Juhlapitopöytä. Sen koostumukseen voit vaikuttaa itse, muokkaa mieleisesi vaihtoehtoja.  

 JUHLAPITOPÖYTÄ alk. 32 €/hlö 

 Valitse kaksi tai kolme salaattia ;

  •                 * Vihreä yrttinen salaatti  
  •                 * Metsäsienisalaatti
  •                 * Tomaatti-sipuli- feta/mozzarellasalaatti
  •                 * Pastasalaatti
  •                 * Juustosalaatti kauden marjoista/hedelmistä
  •                 * Colestaw

Valitse yksi lohikala ja kaksi muuta kalaa ;

  •                 * Lämminsavulohi
  •                 * Kylmäsavulohi
  •                 * Graavilohi
  •                 * Matjessilli
  •                 * Maustesilakka
  •                 * Ropolan Hauki
  •                 * Savumuikku
  •                 *Savusärki
  •                 * Smetanasilli

Valitse yksi kastike ;

  •                 * Remulad-kastike
  •                 * Jugurtti-kastike
  •                 * Ranskalainen kastike

Lihaleike

Juustoja

Ropolan ruisleipä, rieska ja voi

Kotikalja, maito,Ropolan mehu, vesi

Lämminruoka, valitse yksi ;

  •                 * Ylikypsää Härän Rinta / Kuvepaistia
  •                 * Kermainen palapaisti naudanlihasta
  •                 * Ropolan Karjalanpaisti
  •                 * Kananpojan Paisti
  •                 *Suutrinpaisti
  •                 * Lihapullat

Perunat

Valitse yksi lämmin lisäke ;

  •                 * Hunajaporkkanat / juurekset
  •                 * Uunijuurekset
  •                 * Makaronilaatikko
  •                 * Vihannesriisi
  •                 * Punajuuri-ananas-aurajuustolaatikko
  •                 * Porkkanalaatikko  

Ropolan Mansikka tai Vadelmakermakakku


        Ropolan lounas   Hinta 20 - 25 € / hlö  

  • Kaksi salaattia
  • Puolukkahilloke
  • Punajuuri ja maustekurkku
  • Yksi kalaleike
  • Yksi liha- tai juustoleike
  • Ropolan ruisleipä, rieska ja voi
  • Kotikalja, maito, Ropolan mehu, ves i
  • Lämminruoka , valitse yksi ;

                * Possun Kassler / Ulkofile
                * Jauhelihamuhennos
                * Kananpojan filepata
                * Lihapullakastike

        Perunat ja juurekset

        Kahvi ja jälkiruoka 

Keittolounas    Hinta 17 - 24 € / hlö

  • Vihannesvati
  • Kala- tai lihaleike
  • Juustoleike
  • Ropolan ruisleipä, rieska ja voi
  • Kotikalja, maito, Ropolan mehu, vesi

        Valitse keitto ;

            * Kananpojan keitto

            * Lihakeitto

            * Lohikeitto

        Kahvi ja jälkiruoka     

Jos haluat nauttia ruokasi täysin erilailla, voisi valintasi olla Pitoateria 1800-luvulta. Menu tarvittavaan sen ajan tavanmuakaan eli pitkät pöydät, joissa ruokakupit ja vadit kiertävät syöjältä toiselle, samalla myös mennäen ,että kupit kiertävät kaikille. Koko ateria nautitaan samalta lautaselta leipäpalalla välillä lautanen pyyhkien. Ruokailu kestää noin kaksi tuntia . 

Pyydä tarkempi menu!