MYYTÄVÄNÄ ROPOLAN PAKASTEVADELMIA

Keltainen vadelma , rasia 2,50 €

( 0,5 l = 250 g )

Punainen vadelma , rasia 3 €

( 0,5 l = 250 g )

 

 

 

 

 

 

 

 

Ropolan omaa tuotantoa    

 MESITORPAN TUOTTEET :

 

Keltainen vadelma-tyrnihillo

*  300 g     3,50 €   ( lasipurkki )

*  900 g     7 €   ( rivallinen                                           muoviämpäri ) 

Ravintoloille ja suurkeittiöille 3 kg ämpäreissä, kysy tarjous !

 

Punainen vadelmahillo

* 300 g    4 €

* 900 g    7 €

 

Hunaja

*  300 g Lasipurkki        5 €

* 450 g Muovipurkki    6,50 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

    Ruokailuvaihtoehtoja Ropolassa

 

Alla muutamia ehdotuksia ruokailulle, teemme tarkemman toiveidesi mukaisen tarjouksen , kun kerrot toiveistasi .

 

Kaikissa ruokailuissamme käytämme Ropolassa tehtyä ruisleipää, rieskaa, hilloja,hunajaa mehuja yms.

 

Lounasmenu ovat 10- 50 hengen nopeaan ruokailuun, esim. kiertoajelun yms. lomassa.

Tilaisuuden kesto noin 1- 2 tuntia.

Niissä valintamahdollisuuden ovat pienemmät.

Henkilömäärä ja ruoan valinnat menuun vaikuttavat hintaan.

Lapset 3 - 12 vuotta 50 %.

Pienelle porukalle lounas voidaan tarjoilla myös kupeissa ja vadeissa pöytään, joissa ne kiertävät ruokailijalta toiselle.  ( Samoin kuin 1800-luvun menu )

 

Alla olevat menu ehdotukset ja hinnat Ropolassa, pyydä Pitopalvelusta tarjous !

 

        Ropolan lounas    Hinta 12 - 16 € / hlö

  • Kaksi salaattia
  • Puolukkahilloke
  • Punajuuri ja maustekurkku
  • Yksi kalaleike
  • Yksi liha- tai juustoleike
  • Ropolan ruisleipä, rieska ja voi
  • Kotikalja, maito, Ropolan mehu, vesi
  • Lämminruoka , valitse yksi ;

                *  Possun Kassler / Ulkofile
                *  Jauhelihamuhennos
                *  Kananpojan filepata
                *  Lihapullakastike

        Perunat ja juurekset

         Kahvi ja jälkiruoka

 

        Keittolounas         Hinta 10 - 14 € / hlö 

  • Vihannesvati
  • Kala- tai lihaleike
  • Juustoleike
  • Ropolan ruisleipä, rieska ja voi
  • Kotikalja, maito, Ropolan mehu, vesi 

        Valitse keitto ;

            *  Kananpojan keitto

            *  Lihakeitto

            *  Lohikeitto

        Kahvi ja jälkiruoka  

 

Kun on aika juhlia ja syödä ajan kanssa, silloin hyvä vaihtoehto on Juhlapitopöytä. Sen koostumukseen voit vaikuttaa itse , muokkaamme yhdessä mieleisesi vaihtoehdon. 

Hinta sisältää neljän tunnin tilavuokran eli on aikaa myös juhlimiseen.

       

     Juhlapitopöytä        Hinta  alkaen 25 € / hlö

 

        Valitse kaksi tai kolme salaattia ;

  • Vihreä yrttinen salaatti
  • Metsäsienisalaatti
  • Tomaatti-sipuli-feta/mozzarella salaatti
  • Broilerisalaatti
  • Mansikka-meloni-juustosalaatti
  • Gole Slaw

        Valitse yksi lohikala ja kaksi muuta kalaa

  • Lämminsavulohi
  • Kylmäsavulohi
  • Graavilohi
  • Matjessilli
  • Tervasilakka
  • Ropolan Hauki
  • Savumuikku
  • Kitkan viisas
  • Savusärki ( ruodoton )
  • Smetanasilli

        Kastikkeet

  • Remulad - kastike
  • Jugurtti- kastike
  • Ranskalainen kastike

        Lihaleike

        Juustoleike

        Ropolan ruisleipä, rieska ja voi

        Kotikallja, maito, Ropolan mehu, vesi

 

        Lämminruoka, valitse yksi ;

  • Ylikypsää Härän rintapaistia
  • ViljaPossun ulkofile
  • Kermainen Palapaisti naudanlihasta
  • Ropolan Karjalanpaisti
  • Porsaan Kassler
  • Kananpojan Filepata
  • Suutarinpaisti
  • Lihapullat

        Perunat

        Valitse yksi lisäke ;

  • Hunajaporkkanat
  • Uunijuurekset
  • Makaronilaatikko
  • Vihannesriisi
  • Punajuuri-ananas-aurajuustolaatikko

        Vadelma- tai mansikka kermakakku

        Kahvi, tee , Ropolan mehu

 

Jos haluat nauttia ruokasi täysin erilailla, voisi valintasi olla Pitoateria 1800-luvulta.  Menu tarjotaan sen ajan tavan muakaan eli pitkät pöydät, joissa ruokakupit ja vadit kiertävät syöjältä toiselle, samalla myös huolehtien ,että kupit kiertävät kaikille. Koko ateria nautitaan samalta lautaselta leipäpalalla välillä lautanen pyyhkien.  Ruokailu kestää noin kaksi tuntia . 

 

RAUTALAMPILAINEN PITOATERIA 1800-LUVULTA

 

RUOKA - JÄRJESTYS

 

VIINARYYPPY

* * *

ROKKATUUVINKI

SUOLAKALA

KUIVALIHA

* * *

VIINARYYPPY

* * *

NAURISLOOTA

UUNILIHA

* * *

OHRARYYNIPUURO

VOISILMÄ

* * *

PÄEVÄNLEIPÄ

NYRKKIRIESKA

NOSTAKERIESKA

VOI

* * *

KALJA

 

Hinta 30 € / hlö , alkoholit laskutetaan erikeen

 

 

 

 

Kahvipöytä    , kysy tarjous

    Valitse

  • Kahta lajia pasteijoita
  • Voileivät / Karjalanpiirakat
  • Voileipäkakku
  • Liha- tai kalapiiraat

        Pullakranssi

        Kahvikakku

        Pikkuleivät

        Täytekakku

        Kahvi, tee, Ropolan mehu

 

Laita viestiä ja omia toiveitasi, niin teemme yhdessä mieleisesi kokonaisuuden.